Política

Es demanen a Elx uns pressupostos participatius

Compromís per Elx lamenta que el PP rebutge un any més desenvolupar-los d'aquesta manera

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha lamentat hui que l'equip de Mercedes Alonso haja rebutjat de nou desenvolupar els pressupostos participatius, una decisió que “demostra la nul·la preocupació de l'alcaldessa per fer més democràtic este Ajuntament i l'escassa importància que dóna a la participació de la ciutadania en els assumptes municipals”.

Mollà ha assenyalat que “el PP va garantir la continuïtat d'esta fórmula de participació que va posar en marxa Compromís, però la realitat és que en estos segons pressupostos que elabora l'ha tornada a deixar de banda, una decisió que respon estrictament a criteris ideològics”.

En aquest sentit, la portaveu ha apuntat que “la negativa de l'equip de govern del PP a acceptar l'esmena del col·lectiu Dret a Participar en la que es reclamava la inclusió dels pressupostos participatius és vergonyosa, doncs no hi ha cap justificació a impedir que la ciutadania diga en què volen que es gasten els seus diners”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.