El Parlament avança el ple del finançament als dies 22 i 23 de juliol

Els tres socis del tripartit, d'una banda, i convergents i populars, de l'altra, tindran l'oportunitat de debatre en el ple del Parlament el nou model de finançament que s'espera que s'aprovi aquesta tarda en el Consell de Política Fiscal i Financera.

Ho faran abans del previst, ja que ahir la junta de portaveus va acordar per unanimitat avançar el ple als dies 22 i 23 de juliol en lloc dels 29 i 30, com estava establert en un inici.

El ple començarà amb la intervenció de CiU, grup parlamentari que va sol·licitar-ne la celebració el passat mes de desembre, però el PSC, ERC i ICV-EUiA van demanar que s'ajornés fins al tancament definitiu de l'acord de finançament a la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals del proper 21 de juliol.

A continuació, parlarà un membre del govern, que explicarà el nou model de finançament i, tot seguit, prendran la paraula la resta de grups parlamentaris que, al seu torn, seran contestats per l'executiu. Finalment, tindran lloc les rèpliques i les contrarèpliques. L'endemà, la cambra debatrà i votarà les propostes de resolució presentades pels grups.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.