Política

EU denuncia davant l'Observatori de Publicitat No Sexista el cartell d'una exposició a Petrer

La mostra “Vi i molt més” es presenta amb una publicitat en què apareix una botella de vi amb falda i tacons

El PP s'ha negat a retirar-lo

La diputada autonòmica d'EUPV, Esther López Barceló, ha denunciat “l'enroc” del PP de l'Ajuntament ja que no vol retirar el cartell oficial de l'exposició “Vi i molt més”, en què hi ha una botella de vi amb falda i tacons.

Segons l'opinió de Barceló, els populars de Petrer demostren una “manca de sensibilitat total”. Per això, la seua formació ha decidit portar el cas davant l'Observatori de Publicitat No Sexista, atenent al fet que “és un cartell que ofereix una imatge estereotipada de les dones, associada amb el consum del vi i que reflecteix un missatge al més pur estil del concepte del mascle ibèric”.

López Barceló assegura que la negativa del PP a retirar el cartell assegurant que no hi va haver mala fe quan es va realitzar aquest, “no és suficient”. “L'associació d'idees entre el títol de l'exposició i la imatge de la botella amb faldes i tacons és inevitable i és tremendament ofensiva”, critica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.