Política

política

ERC manté el suport a CiU a Sant Hilari Sacalm

El grup municipal d'ERC a Sant Hilari Sacalm continuarà donant suport a CiU al govern de l'Ajuntament. El portaveu d'ERC, Joan Garriga, ja va avançar fa uns dies que no veia bé un pacte amb el Partit Independent de les Guilleries, malgrat que en l'assemblea local d'ERC els militants i simpatitzants s'inclinaven per fer un pacte amb el PIG. Garriga no va veure bé tampoc la proposta de pacte que va fer arribar el PIG al seu partit, i ahir es va confirmar que la direcció nacional aposta per continuar donant suport a la força més votada, que és CiU. L'alcalde, doncs, serà Albert Santaugini, en substitució de Robert Fauria, que encara no ha plegat formalment.

El PIG va agrair que el president de la secció local d'ERC, Ramon Verdolet, li hagués comunicat personalment que no pactaran amb el PIG, però va considerar que ERC “desobeeix la decisió de l'assemblea, i que es posen al descobert moltes coses que han passat aquests dos anys”. També va dir que esperen que el ple ordinari es faci dijous i que no es posposi.

Els regidors d'ERC, per altra banda, són partidaris d'entrar al govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.