Política

La CGT critica l'alcalde de Gandia per les opinions contra els desnonaments

El sindicat assegura continuar atent a la defensa dels més febles i denunciarà qualsevol extralimitació d'Arturo Torró

Davant del fets ocorreguts el passat dia 9 en la concentració convocada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca front a la seu del Partit Popular de Gandia, des de CGT-La Safor es considera impresentable que, en una situació en la que més de 40.000 persones perderen l'any passat la seua vivenda habitual, i en la que malauradament els suicidis per aquesta causa s'han convertit ja en un fet quotidià, els membres del Partit Popular es dediquen a criminalitzar a les víctimes, llançant acusacions basades en la mentida i desviant l'atenció amb debats estèrils sobre les formes de protesta, mentre es neguen a solucionar el vertader problema que és el drama dels desnonaments.

De la mateixa manera, troben impropi d'un representant públic com és l'alcalde de Gandia que, en comptes de dialogar amb les persones a les quals representa, les reba amb insults, més encara quan es tracta de persones que estan patint un fort drama personal.

Així mateix, jutgen esquizofrènic que precisament “el Partit Popular, nascut dels budells de la dictadura franquista, a la qual molts dels seus dirigents es neguen encara hui a condemnar, acuse de feixistes a les víctimes de la seua política neoliberal i ultraconservadora, fet que només es pot atribuir a la mala fe o a la ignorància profunda”.

Lamenten que, una vegada més, l'alcalde de Gandia s'haja donat a conèixer en els mitjans de comunicació estatals amb el discurs bròfec i el llenguatge anacrònic i exaltat “al qual ens té acostumats”.

Fos com fos, des de CGT asseguren que continuaran lluitant al costat de les víctimes “de l'estafa immobiliària” i denunciant un govern que, “lluny de defensar els interessos del poble a qui diu representar, legisla a favor d'una banca insaciable i inhumana”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.