Política

L'Ajuntament de Dénia no informa l'oposició sobre els fanals del Montgó

El regidor de Compromís fa dos mesos que va demanar les factures i els contractes de la seua instal·lació i encara no ha rebut resposta

El grup Bloc - Compromís s'ha queixat que més de dos mesos després de que es demanaren per registre d'entrada al departament d'intervenció les factures de les faroles fotovoltaiques instal·lades a finals de 2010 a la zona del Montgó i l'expedient de contractació i muntatge de les mateixes, encara no han rebut cap resposta per l'equip de govern.

El grup municipal ha criticat aquestes faroles des del seu començament i ho continua fent considerant que la instal·lació d'aquestes faroles ha sigut com “tirar els diners al fem”. El problema és que, a més a més, l'equip de govern no informa de quants diners exactament han costat a Dénia aquestes faroles.

Josep Crespo critica que l'equip de govern haja deixat tant de temps per a fer alguna cosa i exigeix responsabilitats al regidor Sisco Signes. Perquè ja fa molt de temps que a més d'aquestes crítiques, s'ha detectat també que la majoria d'aquestes faroles estan col·locades al costat d'arbres que les tapen en la seua totalitat i per tant, no deixen que aquestes puguen absorbir la llum solar suficient per a transformar-la en energia.

Així doncs, la coalició política que fa la denúncia critica que es va fer una inversió molt gran en aquestes faroles i no han resultat efectives.

Cal destacar que el Bloc - Compromís dóna suport a la instal·lació de faroles fotovoltaiques, ja que aquestes són del tot sostenibles i ajuden a protegir el medi ambient amb l'estalvi energètic que suposen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.