Política

Compromís duu a Les Corts les retallades en els serveis d'ambulàncies a l'Alcoià

La mesura ha estat criticada pels partits polítics de la demarcació i per associacions cíviques i ciutadanes

La coalició Compromís, a instàncies de l'executiva comarcal a l'Alcoià d'aquest partit, s'ha interessat a Les Corts pels motius pels que la Conselleria de Sanitat ha retallat els horaris de prestació de serveis d'ambulàncies a la demarcació d'Alacant i en aquesta zona sanitària.

Segons Compromís, la Conselleria de Sanitat està aplicant des del darrer 1 de març, retallades en els serveis d'emergències que afecten els horaris de les ambulàncies dels Suports d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) de la província, així com al servei de Suport Vital Bàsic (SVB).

Aquestes restriccions estan afectant la qualitat dels serveis sanitaris que es presten a molts ciutadans, en concret, als d'Ibi i altres poblacions com ara Banyeres, Castalla i Biar. En definitiva, a més de 40.000 habitants.

Compromís, mitjançant la diputada Mònica Oltra, ha presentat les corresponents preguntes parlamentàries al conseller de Sanitat del qual s'espera que explique què està passant, que rectifique en l'aplicació d'aquesta mesura i que mantinga la Unitat de Suport Vital Bàsic les 24 hores del dia al municipi d'Ibi, amb el qual es podrà continuar prestant aquest servei, tant a Ibi, com a poblacions dels voltants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona