Política

POLÍTICA

Homenatge de la Fundació Lluch i el PSC a De Puig

A l'acte, que se celebrarà dissabte, hi seran presents Joaquín Almúnia i Joan Majó

El PSC i la Fundació Ernest Lluch faran dissabte, a les sis de la tarda, a l'auditori Josep Irla de Girona, una homenatge al polític socialista i historiador Lluís Maria de Puig, que va morir el 12 de desembre passat als 67 anys. A l'acte hi serà present Pere Navarro, primer secretari dels socialistes catalans, a més de Joaquín Almunia, Enrique Barón i Joan Majó. Durant l'acte es projectarà un treball audiovisual sobre la figura de De Puig, una orquestra interpretarà tres peces musicals i es llegiran fragments de La idea d'Europa, de George Steiner.

Un referent polític

Lluís Maria de Puig, nascut a Bàscara el 29 de juliol del 1945, era professor universitari d'història contemporània. Va escriure 18 llibres, dels quals 14 són d'història, i més de 150 articles acadèmics. Va ser diputat pel PSC per la demarcació de Girona entre el 1979 i el 2004, i senador des del 2004 fins al febrer del 2011, quan va renunciar al càrrec. També va ser primer secretari i president dels socialistes gironins, va presidir el consell nacional del PSC, va ser membre de l'executiva del partit i vicepresident de la Fundació Ernest Lluch.

LA DATA

1979
va iniciar
l'etapa com a parlamentari. Va tenir una intensa activitat política, sense oblidar la història.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.