Política

Cs demana explicacions a Llanos de Luna

Matías Alonso titlla de “totalment desafortunada” la participació de la 'Hermandad de Combatientes de la División Azul' a l'acte d'aniversari de la Guàrdia Civil

El secretari general i portaveu de Ciutadans (C's), Matías Alonso, ha demanat explicacions a la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, per haver lliurat un diploma als combatents espanyols a l'exèrcit nazi, tot i que no n'ha demanat la dimissió. Alonso ha titllat de “totalment desafortunada” la participació de la Hermandad de Combatientes de la División Azul a l'acte d'aniversari de la Guàrdia Civil celebrat dissabte passat a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). El portaveu de C's ha afirmat que aquesta germandat “mai hauria d'haver participat en aquest acte d'homenatge a la Guàrdia Civil” ja que “està integrada per nostàlgics del feixisme”, ha remarcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.