Política

Tavernes de la Valldigna amaneix amb una moció de censura contra l'alcalde

Els regidors de l'oposició proposen Manuel Vidal Almiñana com a successor

Davant la decisió presa per l'actual govern municipal de Tavernes de la Valldigna, format pels regidors dels Grups municipals Compromís i PSOE, d'expulsar del mateix a la regidora representant d'EUPV, la resta de regidors i regidores de l'oposició han decidit plantejar les seues objeccions.

En aquest sentit, la corporació municipal no inclosa en els òrgans de govern de l'Ajuntament opinen que amb aquesta decisió de fer fora la regidora d'Esquerra Unida, troben que es veuen abocats a una situació d'ingovernabilitat municipal per una manca de sensibilitat social en les polítiques a aplicar i una posició d'intransigència davant les peticions realitzades per aquells regidors que no formen part d'aquest govern.-

Tal com va quedar àmpliament de manifest en el darrer Ple municipal realitzat i com a conseqüència d'això, la no aprovació del pressupost Municipal, per tal d'aconseguir la necessaria estabilitat al govren de la ciutat, han decidit presentar una moció de censura contra l'Alcalde de Tavernes de la Valldigna i és per això que proposen com a alcalde a Manuel Vidal Almiñana.

Així les coses, l'actual alcalde es veurà obligat a fer la convocatòria d'una sessió plenària segons el previst a l'article 197 de la Llei Orgànica 5/1985 del Règim Electoral General, el més aviat possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.