Política

Milers de ciutadans donen suport a l'equip de govern de Tavernes de la Valldigna

Denuncien la il·legalitat de la moció presentada i convoquen per a dimecres 29 de maig al mateix punt de concentració

A les 20 hores del divendres 24 de maig, més de 1500 ciutadans de Tavernes, es van concentrar a les portes de l'Ajuntament de la localitat, convocats per les tres forces polítiques que formem el govern de la ciutat, PSPV, Compromís-BLOC i EUPV.

Els concentrats van donar suport front la moció de censura considerada il·legal i presentada per la trànsfuga Karina Vercher, expulsada del col.lectiu d'EUPV de Tavernes, ara fa més d'un any, i aquells, qui amb l'únic objectiu d'ostentar el poder, “no respecten els valors de la democràcia” segons les persones concentrades.

Sota el lema “Per la democràcia, no al transfuguisme”, que lluïa a la pancarta portada per l'equip de govern i la coordinadora local d'EUPV, els Vallers a la plaça reunits, van voler mostrar ahir divendres, mostrar el seu total rebuig a la maniobra “indecent, destrellatada i immoral” a què volen conduir el poble de Tavernes.

Des del PSPV, Compromís-BLOC i EUPV, van agrair públicament a tots els assistents el seu recolzament i van convocar per al proper dimecres 29 a les 11h a la Plaça Major, sempre i quan la moció continue endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.