Política

Rubalcaba assenyala que la Llei Wert serà la primera que derogarà si governa

El líder dels socialistes critica la falta de consens amb que s'ha fet la reforma educativa

Assegura que no donarà suport a una reforma del sistema de pensions que no compti amb els sindicats

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat aquest diumenge que si els socialistes arriben al govern espanyol derogaran la Llei Wert. Rubalcaba s'ha referit a la reforma educativa durant la seva intervenció en la Festa de la Rosa del PSPV-PSOE, celebrada al Parc de Benicalap de València. El líder socialista ha lamentat la manca de consens amb què la reforma educativa impulsada pel PP ha estat aprovada i ha assenyalat que ataca la igualtat d'oportunitats. Rubalcaba també ha assenyalat que no donarà suport a una reforma del sistema de pensions que no compti amb els sindicats.

Pel líder socialista la Llei Wert, “és una llei contra la igualtat d'oportunitats” i ha afegit que sempre hi ha hagut consens en totes les reformes educatives i ha lamentat que en aquesta no n'hi hagués.

El secretari general del PSOE ha afirmat que és una llei que tanca escoles rurals, apuja les taxes i afavoreix l'ensenyament privat i que “ataca la igualtat d'oportunitats”.

Rubalcaba també s'ha referit a les pensions i ha recordat les paraules d'aquest dissabte de Rajoy anunciant que podria haver una reforma del sistema de pensions. El secretari general dels socialistes ha dit que no entén “si estem millor com diu Rajoy” perquè s'han de reformar les pensions. Rubalcaba però ha avançat que els socialistes no donaran suport a cap reforma de les pensions que no compti amb els sindicats.

El líder socialista ha finalitzat el seu discurs avançant que l'Estat espanyol no sortirà de la crisi si abans no surt el País Valencià i que això no serà possible amb el govern del PP “perquè estan més preocupats pels seus imputats”.

Abans de la intervenció de Rubalcaba, els secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha defensat “l'orgull de ser socialistes” i ha recordat que la formació ha estat la què “va impulsar l'autogovern” i “va introduir el valencià a l'ensenyament”. Puig ha lamentat que el País Valencià sigui el del “30% d'atur, el 30% de deute i el 30% d'exclusió social” i ha criticat que Rajoy no faci res pels valencians.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Cañigueral (ERC): “Hem de garantir l’accés a una educació pública i de qualitat”

GIRONA
política

Més de 100 candidatures opten al Secretariat Nacional de l’ANC

barcelona
política

Paneque: “El municipalisme, el gran damnificat pels governs nacionalistes”

girona
colòmbia

Colòmbia notifica formalment a Israel la ruptura de relacions diplomàtiques

barcelona
Política

Vergés sosté que l’estació del TAV a l’aeroport és “absolutament prioritària”

vilobí d’onyar
estats units

El jutge aclareix Trump que l’ordre de silenci només l’afecta fora del tribunal

barcelona
estat francès

Desallotgen una protesta propalestina a la Sciences Po de París

barcelona
memòria

El TSJC considera que la protesta contra la tortura no és transversal

barcelona
societat

El PSC demana al govern una resposta serena a les pintades en establiments

girona