Política

Roben les estelades que onejaven a les entrades de Riudarenes, Santa Coloma de Farners, Anglès i Cassà

Els alcaldes dels quatre pobles condemnen la bretolada, tornaran a posar les banderes i asseguren que atempta contra la democràcia

Uns desconeguts han robat aquesta matinada les estelades que onejaven a les entrades de Riudarenes, Santa Coloma de Farners i Anglès, tots tres a la Selva interior, i a Cassà de la Selva, Gironès. Per poder arribar fins a les banderes, els autors de les bretolades han serrat els pals que les aguantaven. Les dues senyeres i les dues estelades eren ben visibles perquè es trobaven situades a les rotondes que donen entrada als municipis. En el cas d'Anglès i Cassà de la Selva, aquest és el segon robatori de banderes que pateix el poble. Els alcaldes han condemnat la bretolada, tornaran a hissar les banderes i asseguren que actes d'aquesta naturalesa “atempten contra la democràcia”.

El robatori de banderes han tingut lloc durant aquesta matinada. Uns desconeguts han serrat els pals que les aguantaven i, després d'agafar-les, han deixat abandonats els trossos de metall a l'interior mateix de les rotondes.

En els casos de Santa Coloma de Farners i Riudarenes, els brètols s'han endut les estelades que onejaven al peu de la C-63 (en concret, a les rotondes que hi ha als quilòmetres 19 i 24). Totes dues banderes estaven situades a les entrades dels municipis, després que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) promogués la instal·lació d'aquests símbols arreu del país.

Pel què fa a Anglès, aquesta és la segona vegada en poques setmanes que el municipi pateix un robatori d'aquest tipus. Fa cosa d'un mes, uns desconeguts ja es van endur l'estelada que hi havia a la rotonda de sortida del poble, que porta cap a la Cellera de Ter. També s'havien trobat en una situació similar a Cassà de la Selva, on l'estelada que hi ha a la rotonda que va des de Llagostera fins al municipi també va desaparèixer.

En el cas d'Anglès, després del primer robatori, el poble havia mantingut una segona estelada, la que es trobava a l'altra banda del municipi (a la rotonda de la N-141e a tocar de la fàbrica Antex). Aquesta és, precisament, la que s'han endut els brètols aquesta matinada després de serrar el pal que l'aguantava. Totes dues estelades les havia col·locades el jovent de l'ANC del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

REGNE UNIT

Tsunami laborista i desfeta històrica conservadora

BARCELONA
Pere Garriga i Solà
Alcalde d’Arbúcies (Entesa per Arbúcies)

“Treballem amb molta transparència i coherència”

Arbúcies

Pengen una pancarta amb el lema ’No Surrender’ a la plaça d’Amer

AMER
POLÍTICA

Sánchez oferirà a ERC el consorci tributari que permet l’Estatut

barcelona
crisi migratòria

El PP demana desplegar l’exèrcit per frenar l'arribada d'immigrants

barcelona
Figueres

ERC vol que Junts reconegui les aportacions del govern anterior

Figueres

Blanes defineix els principals reptes en el Pla d’Actuació Municipal

BLANES
guerra a europa

Michel avisa Orbán que no pot dialogar amb Rússia en nom de la UE

barcelona

Paneque dona suport al Front Popular en un acte a la Catalunya del Nord

COTLLIURE