Política

Navarro emplaça els diputats díscols a ser “honrats i coherents” i renunciar a l'escó

El primer secretari del PSC afirma que la situació actual “no es resol amb manifestos” sinó amb “actituds responsables”

El líder socialista assegura que la crisi interna del partit és reflex de la “crispació” per la qual està passant la societat catalana

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha emplaçat aquest dissabte els tres diputats del seu partit que van trencar dijous passat la disciplina de vot al Parlament de Catalunya durant la votació sobre la consulta sobiranista que siguin “honrats i coherents” i renunciïn al seu escó. “Estic convençut que aquests tres companys renunciaran a la seva acta, seran honrats i coherents i seguiran el camí honorable que els va marcar el senyor Ros”, ha assegurat Navarro a l'entrada del Comitè Federal del PSOE que se celebra avui a Madrid. També ha volgut restar importància al manifest del sector catalanista. La situació actual, ha dit, “no es resol amb manifestos” sinó “amb actituds responsables”.

Preguntat per si la direcció del PSC hauria d'expulsar aquests tres diputats, ha insistit que aquests parlamentaris tenen dos dies per reflexionar i seguir el camí “honorable” que els va marcar l'alcalde de Lleida, Ángel Ros, qui va dimitir abans de la votació per no haver de trencar la disciplina interna. Navarro ha explicat que la crisi interna que està patint el PSC és reflex de la “crispació” per la qual està passant la societat catalana, encara que ha recordat que el seu partit ja ha passat moments “molt difícils” al llarg de la seva història.

El líder del PSC ha afegit que arriba avui al Comitè Federal del PSOE per reivindicar que en el problema de Catalunya la “confrontació no és la solució”, i per defensar el model federal que comparteix tot el PSOE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia