Política

La proposta de Gandia a Fitur ha estat poc innovadora

S'han presentat programes que no van funcikonar ni en 2012 ni en 2013

Les polítiques turístiques del PP han convertit la platja de Gandia en la platja de Gandia Shore i dels gamberros

La presència de Gandia en FITUR ha mostrar enguany, l'obsessió dels membres del govern del PP i de Torró amb el “pelotazo” que volen donar en l'Auir i això ha fet que aquest govern s'oblide de Gandia i de presentar propostes que aconseguisquen dinamitzar el turisme ara que es necessita més que mai.

Segons sembla, el PP ha anat a la Fira a presentar més del mateix i a dir que van a gastar-se els pocs diners que té Gandia en propostes que ja han quedat demostrades que no funcionen.

Les propostes de bous i concerts de les que ha fet bandera el PP no funcionen i no han funcionat estos darrers anys a Gandia. Així, tal i com ja van denunciar els socialistes en el seu moment, l'Institut Nacional d'Estadística va publicar que Gandia, en 2013, va perdre 4.600 pernoctacions i 360 turistes respecte a 2012.

No obstant això, el PP torna a apostar pel mateix model de bous i concerts i torna a fer-ho en plena campanya d'estiu, quan la platja ja obté bones dades turístiques. Per als socialistes de Gandia, el PP ja no només ha incomplert les seues promeses de ‘Ahora Empleo' i ‘Menos Impuestos', sinó que també ha quedat demostrat que “van enganyar a la ciutadania en matèria turística, prometent una desestacionalització del turisme que no arriba i que fa que la imatge de la platja en gener siga de desert absolut amb comerços tancats i abaixant la persiana”. De fet, la regidora Morant es pregunta com pretén el PP desestacionalitzar la platja si els concerts i els bous els fan en juliol i agost.

Per a Morant, el fracàs del PP de Gandia és la importació a la ciutat ducal del model caduc d'esdeveniments i fastos del PP a la Generalitat i que ha portat a tots els valencians a la ruïna. En aquest sentit, la regidora socialista ha lamentat que “Torró sembla que vol seguir fent-se fotos amb famosos en comptes de preocupar-se pel que li preocupa a Gandia: aconseguir incrementar el nombre de turistes que ens visiten durant tot l'any”. Per contra, ha dit Morant, el model que ha exportat el PP a FITUR i a tota Espanya és el de “Gandia Shore, la platja de la festa i dels gamberros”, provocant així que molts turistes consolidats ara preferisquen buscar altres destins més tranquils en la costa valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia