Política

10.000 km buscant el sí

Fins ara la ‘Ruta pel sí' de CDC ja ha visitat 81 municipis

El recorregut va començar el 6 de març a Badalona i acabarà el 3 de maig a Tarragona

Aquest dijous, una furgoneta grisa amb el logotip de CDC i fotografies de la campanya d'aquesta formació política a favor de la consulta i la independència s'haurà aturat a Vielha i a les pistes d'esquí de la vall de Boí, on haurà repartit tríptics informatius i haurà gravat testimonis de ciutadans a favor i en contra de la independència de Catalunya. I diumenge l'escena es traslladarà, amb la mateixa furgoneta, a l'altra punta del país: a Gandesa.

La Ruta pel sí de Convergència, emmarcada en la campanya Dret a decidir i estat propi, garantia d'un futur millor impulsada per aquest partit, que té com a objectiu convèncer els indecisos de les bondats del dret a decidir i de la independència, enfila el tram final havent recorregut els 9.780 quilòmetres que separen els 81 municipis que ha visitat fins ara. En aquest reguitzell de parades, la majoria materialitzades en places i mercats populars, els responsables de la iniciativa han gravat 200 testimonis de tota mena a favor de la consulta, que es poden veure en el lloc web de la iniciativa, i han fet actes polítics amb la presència de diputats, consellers i altres figures destacades del partit.

La Ruta del sí va començar el 6 de març a Badalona i acabarà el 3 de maig a Tarragona després d'haver recorregut municipis i capitals de les 41 comarques del país. La tria, tant pel que fa al punt de partida com al final, no és gens casual: és a les zones metropolitanes de Barcelona i Tarragona on, segons totes les enquestes, es concentra la major part dels indecisos. I és també en aquestes zones on els partits sobiranistes i les entitats de la societat civil que treballen a favor del procés tenen clar que es decidirà la batalla per la independència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia