Política

L'exregidora Maria Rosa Vila serà la cap de llista de CiU a Amer

L'exregidora Maria Rosa Vila ha estat escollida com a cap de llista de CiU per les municipals de l'any que ve. Vila va ser regidora de l'equip de govern en l'anterior legislatura (2009-2011) i considera que encapçalar la llista “és una enorme responsabilitat envers la gent del meu poble, Amer”, assegura.

Vila va ser la número 3 de la llista de CiU el 2007 i l'any que ve serà l'alcaldable. Considera que haver estat quatre anys de regidora –els dos primers a l'oposició, tot i que els convergents van ser la llista més votada– l'ajuda a conèixer la feina de l'administració local. Per això, explica, s'ha animat a acceptar ser l'alcaldable.

Acte de proclamació

En l'acte de proclamació de Vila com a candidata, hi va assistir Natàlia Figueras, regidora de Maçanet i presidenta comarcal de Convergència a la Selva interior. Maria Rosa Vila (1954), casada i mare de dos fills, té una empresa familiar d'arts gràfiques i està vinculada a la comissió de festes, a la cavalcada de Reis i a l'associació de lluita contra el càncer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia