Política

Floriano sobre Mas: “Estem perdent el temps amb algú a qui se li està posant cara d'Ibarretxe pel destí que tindrà”

El vicesecretari d'Organització i Electoral del PP troba “tremend haver d'estar ocupats en els deliris d'un president que hauria d'estar salvaguardant la llei”

El dirigent popular avisa: “Quan faci un acte il·legal es trobarà amb els recursos convenients i la llei posarà cadascú al seu lloc”

El vicesecretari d'Organització i Electoral del Partit Popular (PP), Carlos Floriano, ha tornat a carregar aquest dilluns contra el president de la Generalitat, Artur Mas: “És tremend haver d'estar ocupats en els deliris d'un president del govern que hauria d'estar salvaguardant la llei i que està fent un desafiament a l'Estat”. Així ho ha manifestat Floriano durant una entrevista a RNE en què ha afegit que “estem perdent els temps amb algú a qui se li està posant cara d'Ibarretxe pel destí que tindrà a mida que es vagin complint els terminis previstos”. “És lamentable i no sé que dirà la història d'un president com el que estem patint”, ha subratllat el dirigent popular. 

Carlos Floriano s'ha mostrat taxatiu sobre la possibilitat que el president de la Generalitat pugui signar aquesta setmana un decret per a la convocatòria de la consulta i un altre per a la convocatòria d'eleccions anticipades, com apunten algunes informacions: “Quan faci un acte il·legal es trobarà amb els recursos convenients i a partir d'aquí l'aplicació de la llei posarà cadascú al seu lloc”.

Així, ha considerat absurd que Artur Mas es plantegi signar el decret de convocatòria aprofitant que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, es trobi de viatge a la Xina perquè “afortunadament l'Estat de dret reacciona contra qui desafia sense més sentit”. “Afortunadament a Espanya hi ha llei, normes i democràcia”, ha insistit.  

Per al vicesecretari d'Organització del Partit Popular, “el problema el tenen els ciutadans a qui governa” perquè assenyala que si Mas “dediqués a resoldre els problemes de la gent el mateix temps que dedica a aquest tipus de somnis aniria molt millor a tots els catalans”.

Carlos Floriano ha afirmat també aquest dimarts que el PSOE es troba en una “tremenda” contradicció respecte al procés català i ha recomanat al secretari general de la formació, Pedro Sánchez, que treballi en consensuar una posició comú amb el PSC en relació a la consulta. “Espero que tingui les coses molt clares però tinc la sensació que el PSOE té més clara la posició respecte al toro de la Vega que el PSC respecte al suport a la consulta”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia