Política

Jordi Sebastià traslladarà a l'Europarlament les demandes del llauradors

L'erudiputat es troba capficat en que l'Eurocambra siga sensible a les necessitats dels llauradors valencians en general

L'eurodiputat de Compromís - Primavera Europea, Jordi Sebastià, ha assegurat que traslladarà a Brussel·les les reivindicacions i demandes dels llauradors de la Vega Baixa i pressionarà perquè s'atenguen aquestes reclamacions a les que la Unió Europea ha de prestar una especial atenció, si es té en compte la importància de la comarca dins el sector agrícola.

Sebastià ha fet aquestes declaracions en acabant un acte a la ciutat de Cox on s'analitzava l'agricultura d'aquesta comarca dins el repte europeu, un acte on també va participar Joan Miquel Muntaner, secretari d ela Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià en aquesta demarcació.

L'eurodiputat ha apuntat que hi ha qüestions fonamentals que s'han de tenir en compte davant el vet rus ja que la situació generada per aquest conflicte l'ha acabat pagant el llaurador, “que rés té a veure amb la qüestió política”.

Per al representant de Compromís a l'Eurocambra legislativa, l'objectiu és “que Europa preste atenció a aquesta agricultura del sud i la seua problemàtica perquè les mesures que es prenguen puguen garantir el desenvolupament rural”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia