L'historiador Josep Maria Muñoz obre els actes de la Diada a les Franqueses del Vallès

L'historiador Josep Maria Muñoz serà l'encarregat d'obrir els actes oficials de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el pròxim 11 de setembre, a les Franqueses del Vallès. L'Onze de Setembre, trenta anys després és el títol de la conferència que està previst que comenci a les 10,30, a la sala d'actes de l'Ajuntament, amb la presència de l'alcalde Esteve Ribalta i de la regidora de Cultura, Maria Teresa Buigues.

L'historiador, nascut a Barcelona ara fa cinquanta anys, va obtenir el premi Gaziel 1996 amb el llibre Jaume Vicens i Vives (1910-1960): una biografia intel·lectual. El conferenciant ha dirigit durant anys la revista d'història i cultura L'Avenç, fundada el 1976. Muñoz també destaca per la seva participació a la secció de Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i en el gabinet assessor de Pasqual Maragall en l'època dels Jocs Olímpics de Barcelona el 1992.

Després de la conferència, cap a dos quarts de dotze del matí, està previst el seguici amb Els Garrofers fins al passeig del Tagamanent. A continuació, les entitats del municipi i els grups polítics protagonitzaran l'habitual ofrena floral al monòlit commemoratiu de l'11 de setembre, al passeig del Tagamanent i tot seguit es farà la cantada a Els Segadors.

A les 12,00, al mateix lloc, els Bastoners del Poble Sec de l'Esbart Dansaire Renaixença de Barcelona faran una exhibició. La celebració acabarà amb un piscolabis popular a la plaça de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona

Garantit el 2% a la cultura

Barcelona
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA