Política

Compromís acusa l'Ajuntament de Picassent d'oblidar el teixit comercial

Considera nefasta la gestió comercial de la campanya de Nadal realitzada

Compromís per Picassent considera nefasta la gestió comercial de la campanya de Nadal realitzada per l'Ajuntament de la ciutat, governat pel PSOE. En opinió de la formació ecovalencianista, els socialistes han reflexat en els darrers temps la seua nula capacitat de desenvolupament comercial i de treball a Picassent, han ignorat el teixit comercial de la ciutat, han menyspreat a l'Associació de Comerciants de Picassent i han deixat passar moltes oportunitats per revitalitzar l'ocupació i el comerç local.

Pel que fa al Nadal 2014-2015, en compte d'unificar esforços, l'Ajuntament de Picassent ha creat una campanya nadalenca a esquenes de les Associacions comercials del poble. La campanya de l'Ajuntament no tenia cap finalitat comercial i l'únic objectiu era la foto i la propaganda. De fet, han hagut comerços que per cada venta feta havien de repartir als seus clients fins a 3 butlletes de tres campanyes diferents amb el mal de cap i mal funcionament que això comporta.

L'obssesió del PSOE de Picassent per la propagadanda i la foto arriba fins a l'extrem que l'Ajuntament va demanar a l'Associació de Comerciants i Serveis de Picassent incloure el seu logotip als cartells de la campanya “Jo compre a Picassent, i tu?”, justament una setmana abans de que l'Associació començara a promocionar la seua campanya del “Rasca i guanya”, i justament la setmana en la qual s'anava a celebrar la I Fira Comercial, Artesanal i Cultural de Picassent. Després d'acceptar aquesta inclusió, el millor de tot és que finalment els cartells llueixen als fanals del poble sense el logotip de l'Associació.

En definitiva, la campanya de Nadal que ha llençat l'Ajuntament, sense comptar amb la participació ni col·laboració de les Associacions comercials del poble, ha estat —segons s'assegura des de Compromís— “una falta de respecte que desacredita a aquestes Associacions”.

Des de Compromís per Picassent s'ha volgut donar suport a les Associacions, en contraposició a un POSE de Picassent que va a la seua negant ajudes a bones idees per tal de treure a la llum campanyes populistes que no valen per a res.

Per aquest motiu des de Compromís per Picassent es demana unficar els esforços, tant de personal com econòmics, per realitzar campanyes nadalenques plenes: amb participació als carrers i activitats divertides, noves, culturals i festives que potencien realment el consum al nostre poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia