Política

Compromís per Onil i l'Assemblea Colivenca acorden concórrer junts a les municipals

Valoren positivament aquest pacte que enfortix una candidatura amb la qual, remarquen que «guanyarà Onil».

Compromís per Onil i l'Assemblea Colivenca han acordat concórrer de forma conjunta a les Eleccions Municipals que se celebraran el proper 24 de maig.

L'Assemblea Colivenca és un grup format per persones del «Cercle Podemos Onil» amb voluntat de donar un pas endavant en la política activa. Des de Compromís per Onil valoren positivament aquest pacte que enfortix una candidatura amb la qual, remarquen, «guanyarà Onil».

Després de diverses reunions, el grup polític amb representació a l'ajuntament i la organització integrada per simpatitzants de Podemos han coincidit en la conveniència de convergir en una mateixa llista amb el desig de governar i millorar Onil.

Aquesta llista es confeccionarà mitjançant un procés de primàries que garantisca la representació d'ambdues formacions. «Ara la voluntat és fer un programa conjunt que, a través de la participació, el constructivisme i la política de baix cap a dalt, aporte idees realistes per canviar Onil», han comentat.

Les dues organitzacions afigen que «hem d'enllestir un projecte de govern des del tu a tu. El temps de crítica ja ha passat, ara cal progressar per regenerar el nostre poble. Des de la política en clau positiva, hem d'aconseguir un ajuntament més just i transparent».

L'augment del teixit associatiu per donar vida al poble, el foment del treball mitjançant polítiques de reactivació local, les taxes progressives en funció de la situació familiar i la recuperació d'institucions perdudes com, per exemple, l'Escola Permanent d'Adults, són les principals voluntats d'aquesta candidatura».

Així mateix, apel·len a la responsabilitat, remarcant que «el primer és assegurar-se de la situació econòmica del consistori per tal de començar a fer política. Les promeses d'obres faraòniques queden molt bé, però per a nosaltres el que va davant són les persones».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

europa

Intercanvi de presoners entre Suècia i l’Iran

barcelona
iran

París, Londres i Berlín denuncien que Teheran intensifica el seu programa nuclear

barcelona
europa

Milers de persones surten als carrers contra l’extrema dreta a l’Estat francès

barcelona
guerra a gaza

Vuit soldats israelians moren en un atac de les milícies palestines a Rafah

barcelona
Religió

La diòcesi de Terrassa celebra el vintè aniversari

Barcelona
unió europa

La UE iniciarà negociacions d’adhesió amb Ucraïna i Moldàvia

barcelona
POLÍTICA

Relleu a l’alcaldia de Torredembarra que passa a mans del PSC

Torredembarra
guerra a europa

Un avió militar rus viola l’espai aeri de Suècia

barcelona
Memòria democràtica

Homenatge als ebrencs republicans morts pel franquisme a la presó de Pilats

Barcelona