Política

ERC presenta els candidats a Bescanó i Quart

Tots dos s'estrenaran al capdavant de les respectives llistes electorals

Els municipis de Bescanó i Quart van viure ahir al vespre la presentació dels candidats d'ERC a les eleccions municipals del maig. A Bescanó, encapçalarà la llista Moisès Ortega. El candidat es dedica professionalment al ram de la construcció i és empresari des del 2004. Militant d'ERC, va entrar al consistori el 2007, com a regidor de l'oposició per Entesa per Bescanó (EpB-AM), representació que encara té. Substituirà Anna Garriga al capdavant de la candidatura de la formació republicana. Ha estat vicepresident de l'Associació Jovent Alternatiu de Bescanó (JAB), a banda de col·laborar puntualment amb altres associacions i entitats del municipi. És membre de l'Assemblea Nacional Catalana i ha estat relacionat amb el món de l'esport del poble i va ser membre de la junta del Club Esportiu de Bescanó.

La presentació a Quart

D'altra banda, els republicans també van presentar el seu nou candidat a Quart, sota les sigles d'Alternativa per Quart (AxQ-AM). En aquest cas, el cap de llista per a les municipals serà Francesc Pérez, en substitució de Laura Vall-llosera. També és militant d'ERC i ha participat activament en el projecte d'AxQ-AM, partit que ha estat al govern els darrers vuit anys en coalició amb el grup municipal de CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia