Política

A Vilademuls, Dolors Rovirola no repetirà

Àlex Terés serà el candidat de CiU en lloc de l'alcaldessa dels últims 13 anys

L'alcaldessa de Vilademuls, Dolors Rovirola, no serà la cap de llista de CiU en les pròximes eleccions municipals. “Després de tretze anys, és el moment de donar pas a altra gent i, per sort, tenim persones disposades i perfectament capacitades per a aquesta feina”, va manifestar ahir Rovirola. L'alcaldable de CiU serà aquesta vegada Àlex Terés, que en les eleccions del 2011 va ocupar el número cinc de la llista i va sortir elegit regidor.

Dolors Rovirola va accedir a l'alcaldia el 2002, quan l'aleshores alcalde, Josep Vicens, va deixar el càrrec perquè havia de ser el candidat de CiU a l'alcaldia de Banyoles. Des d'aleshores, Rovirola ha estat al capdavant de l'Ajuntament de Vilademuls governant amb majoria absoluta. En les últimes eleccions municipals, CiU va obtenir el 59% dels vots i cinc regidors, mentre que els seus rivals (Junts per Vilademuls-AM) van aconseguir el 34,2% dels vots, equivalent a dos representants.

De la nova llista de CiU, a part del nom de l'alcaldable, se sap que s'hi combinarà la presència de gent amb certa experiència amb persones joves, de perfil renovador. Rovirola hi col·laborarà però no hi figurarà en una posició rellevant, ha comentat ella mateixa.

Militant de CDC des de l'any 1999 i actualment diputada al Parlament, Dolors Rovirola és considerada una de les persones de més influència dins del partit a la comarca. És o ha estat membre de diversos organismes de CDC, tant al Pla de l'Estany com en l'àmbit nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia