Política

L'alcalde de Potries no es presenta a la reelecció

Sempre ha pensat que 12 anys era el màxim que hauria d'estar en el govern d'una institució, i dóna pas a la renovació

L'actual Alcalde de Potries, Juanfer Monzó, ha ratificat recentment davant el col·lectiu local de Compromís, la seua decisió de no presentar-se encapçalant la llista a les properes eleccions municipals.

Aquest anunci no suposa en el fons cap novetat per a l'agrupació econacionalista de Potries, doncs Monzó ja va posar a disposició l'encapçalament de la candidatura electoral en les passades eleccions de 2011, tot i que es va considerar, per la unanimitat dels membres del grup, que es presentara a la reelecció.

Monzó, en aquell moment ja va manifestar que: acceptava de nou el repte de presentar-me per primera vegada a la reelecció, però també manifestava que el col·lectiu havia de tenir present que aquesta seria l'última vegada que es presentava, perquè “crec que no es bò que les persones ens eternitzem en els càrrecs”.

La candidatura de “Compromís per Potries” va obtenir en 2011 la reelecció per segona vegada de Monzó com a Alcalde de Potries, i la tercera legislatura d'alcaldia per a BLOC-Compromís al municipi.

El col·lectiu local de Compromís deixa obertes totes les alternatives, amb l'objectiu de debatre amb les veïnes i els veïns la situació actual, i és per això que convocarà en breu una acte obert a la població en general per tal d'explicar al veïnat el treball que la gent que han format part d'aquest projecte que ha dut endavant durant els 20 anys de presència a l'Ajuntament i per tal de debatre de forma oberta les possibilitats de continuïtat i de renovació del projecte polític que Compromís ha suposat per al poble de Potries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.