Política

JORDI COLOMÍ

CANDIDAT D'UPM A TORROELLA I L'ESTARTIT

“Jo vull ser l'alcalde de tots, no seré un alcalde sectari”

“Les diferències seran mínimes entre ERC, CiU i UPM, i sortim a guanyar”

“No tenim enfrontament continu amb ningú i volem ser l'eix

54 anys. Delegat a Girona d'una empresa de formació per a empreses. Ha estat dotze anys regidor d'Urbanisme a Torroella i al principi, amb Albert Bou d'alcalde, va ocupar-se d'Esports i Ensenyament.
Quin paper ha de tenir UPM en aquest mandat?
Espero que un paper central. Perquè hi ha d'haver canvis i perquè tant Torroella com l'Estartit necessiten un grup amb seny que consensuï propostes importants per al poble. Jo vull ser l'alcalde de tots, no un alcalde sectari.
El paper d'UPM és de xarnera en la vida municipal?
Més que xarnera volem convertir-nos en l'eix. Sabem que si nosaltres som l'eix serem capaços d'aglutinar moltes intencions i hi haurà moltes possibilitat d'arribar a acords amb diferents forces polítiques que estan una mica enfrontades.
Quins són els eixos bàsics del seu programa?
Els eixos bàsics del programa són fer un Ajuntament més amable, aconseguir canviar les inversions en infraestructures per inversions cap a les persones, sobretot per a la gent gran. Un altre eix que és clar en el nostre programa és la promoció econòmica, el desenvolupament local i, sobretot, la creació de feina per a la gent jove i de 45 o 50 anys.
Què més?
Volem fer un canvi important en l'àrea d'esports. Hi tenim el cap ficat. Hem de fer un salt endavant important en l'activitat esportiva. I no estem parlant només de les infraestructures. Sobretot volem gestionar-les políticament de manera adequada. Em refereixo al suport als clubs.
Han renovat molt la candidatura.
Els temps van canviant. Ens hem trobat una sorpresa positiva i és que se'ns hi està afegint gent jove i gent que ens pensàvem que estava lluny de les nostres propostes. Algunes coses s'han de fer d'una altra manera però l'experiència municipal d'alguns de nosaltres farà que puguem aportar un canvi important.
Observant el passat esplendorós d'UPM és innegable que estan en caiguda lliure. Han pensat en els pactes postelectorals?
Nosaltres anem a guanyar les eleccions. Evidentment. Les diferències seran mínimes entre ERC, CiU i UPM. Jo tinc bastant assumit que tenim moltíssimes possibilitats de ser la llista més votada.
Es veuen a dalt.
Les sensacions que tenim amb la gent del poble són molt i molt positives. La gent és molt més intel·ligent que el que alguns polítics es pensen. La gent del poble vol gent seriosa a l'Ajuntament, vol canvis i propostes serioses. Vol gent que estigui a l'Ajuntament per fer la feina que han de fer.
Pactes?
No hi ha res pactat. UPM té bona relació amb totes les forces polítiques. Per això, el paper d'eix central, seria importat que el poble ens l'atorgués. Per què? Perquè tenim bones relacions amb Rufí, amb l'actual alcalde, amb Navarrete, amb la Coet. Nosaltres no tenim un enfrontament polític continuat amb ningú. Sempre hem prioritzat la gent del poble.
Com pot afectar que hi hagi tantes candidatures?
Tantes candidatures demostra que Torroella i l'Estartit té necessitat de canvi. Tothom es veu amb cor de presentar propostes innovadores per canviar el que hi ha. Això és una festa de la democràcia. Tothom té dret a presentar-se, a dir la seva i presentar propostes, si estan decebuts de les actuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Política

Policies de l’1-O demanen l’amnistia al·legant que no hi va haver tortures ni tracte degradant

barcelona
política

Junqueras, partidari que ERC busqui un “bon acord” per fer Illa president

barcelona
Política

ERC sotmetrà a les bases un preacord amb el PSC per entrar al govern de Barcelona

Barcelona

L’entrada en vigor de l’amnistia desferma les hostilitats judicials i Vox ataca Felip VI

madrid

Tot canviarà al Regne Unit

Londres
Lluís Guinó
Alcalde de Besalú (Junts)

“Amb l’amnistia, podré fer política sense desavantatge”

Besalú
POLÍTICA

Sílvia Paneque: “Em vaig sentir honorada i no sento frustració”

GIRONA
guerra a gaza

Resposta positiva de Hamàs i la Gihad Islàmica a la proposta per a l’alto el foc

barcelona
judicial

Nova topada en perspectiva entre fiscals per l’amnistia

barcelona