Política

Denuncien unes pancartes de l'Ajuntament de Caldes

La PIC critica que l'equip de govern fa publicitat institucional “electoralista” i demana que es treguin

Per l'alcalde, “és una trava més” dels independents

La Plataforma Independent de Caldes (PIC) ha denunciat que una campanya informativa de l'equip de govern (CiU i PSC) al municipi és “publicitat institucional” i vulnera la llei orgànica del règim electoral general (LOREG) i la llei 18/2000, de 29 de setembre. Per això, la PIC demana que s'enretirin les pancartes amb el lema Estem millorant Caldes. Treballem per tu!

La PIC va denunciar ahir al matí la col·locació de les pancartes a la junta electoral de Santa Coloma de Farners. Els independents sostenen que la campanya institucional és en ple període electoral i “atempta clarament contra els principis que han de presidir en tot moment un procés electoral”, segons han escrit en la denúncia.

El portaveu de la PIC, Joan Colomer, sosté que les pancartes s'han col·locat “amb tota la intenció”, ja que no s'havien col·locat en tot el mandat. “Ens sembla molt greu que s'hi gastin diners públics.”

LA FRASE

Ens sembla molt greu que es gastin diners en publicitat institucional en període electoral
Joan Colomer
portaveu de la plataforma independent de caldes (PIC)

Balliu: “És una rebequeria”

L'alcalde de Caldes, Salvador Balliu (CiU), argumenta que les pancartes que ha denunciat la PIC hi són des de fa tres setmanes, quan van començar les obres al camp de futbol. Per Balliu, les pancartes de la polèmica són similars a les que col·loca la Generalitat o l'Estat quan inicia uns treballs. “Això és una rebequeria de la PIC, una més. Tot el mandat s'han dedicat a posar traves a la gestió de l'equip de govern, i aquesta n'és una més. No hi dono més importància.” Balliu, que el 24 de maig aspira a la reelecció, ha criticat en aquest diari que la PIC s'hagi dedicat durant el mandat a la política del no, i que s'hagi oposat a la majoria dels projectes presentats per l'equip de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia