Política

MOISÉS ORTEGA

CANDIDAT D'ERC A BESCANÓ

“Hem d'evitar que Bescanó sigui un poble dormitori”

Nascut a Bescanó el 4 d'octubre del 1975, es dedica al ram de la construcció. Ha estat regidor de l'oposició a l'Ajuntament entre els anys 2007 i 2015

joan sabater

El cap de llista d'ERC a Bescanó, Moisès Ortega, critica durament CiU, al govern, per no haver complert ni la meitat dels seus compromisos electorals. Ortega també lamenta que no s'hagin treballat oportunitats a l'hora de dinamitzar la població, com ara buscar indústries i evitar que el municipi es converteixi en un poble dormitori.

Com valora aquest mandat?
Aquest mandat del govern de CiU només el puc qualificar amb un suspens. No han complert ni la meitat del seu programa. Només es destrueix ocupació i no se'n crea, tenim un polígon industrial buit. La promoció econòmica no l'hem vista per enlloc. Sí que hi ha hagut pujada d'impostos per rebaixar el deute de l'Ajuntament, sense miraments. Sempre s'ha dit que a Bescanó teníem un alcalde molt ben situat, doncs no ho hem vist a l'hora de buscar indústria que aporti feina a la nostra gent, en canvi sí que hem atret la MAT.
Quins són els reptes de futur per a Bescanó?
El principal repte que ha d'afrontar Bescanó és fer un pas endavant i procurar que el municipi no es converteixi en un poble dormitori. Fa falta un canvi de rumb.
Quina aportació es vol fer des d'ERC?
El nostre projecte es basa a complir les propostes que fem, ser transparents i pròxims a la gent. Necessitem crear ocupació, treballarem perquè el teixit social continuï sent tan fort com és, ajudant en el que calgui. No ens hem d'oblidar dels altres pobles que formen Bescanó. Hi ha molta feina a fer i treballarem per fer-la. A la gent no li ha de fer por el canvi, en tot cas li ha de fer il·lusió. Il·lusió per un govern nou de debò, gent capacitada i amb ganes de treballar sense cap altre objectiu que aconseguir que Bescanó, Vilanna, Trullàs, Mas Llunès, Estanyol i Montfullà, els seus pobles, siguin millors. Un municipi compromès al màxim amb el benestar i la justícia social que tots ens mereixem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

escòcia

John Swinney serà el nou primer ministre escocès

barcelona
política

Veray afirma que votar al PP serveix per dir “no al procés i no a Sánchez”

girona
OLOT

La CUP defensa una “reforma integral” del sector agroalimentari

OLOT
BESALÚ

Junts es compromet a posar al dia i climatitzar els centres educatius

BESALÚ
Política

Tortosa municipalitzarà el pàrquing de la plaça Alfons XII

Tortosa

La CUP defensa “lleis que treguin l’habitatge de les urpes dels fons voltor”

salt
unió europea

La CE aposta per tancar el procediment contra Polònia per l’estat de dret

barcelona
política

Una quinzena d’entitats demanen als partits compromís amb l’habitatge

barcelona
Política

El PSC guanyaria les eleccions, amb un empat tècnic entre Junts+ i ERC

barcelona