Política

Compromís per Tavernes supera les expectatives en l'acte de presentació

Jordi Joan es compromet a governar en solitari si obté suficient suport ciutadà

Compromís va superar les expectatives i omplia a reventar una Casa de la Cultura que es va vore menuda. Entre 900 i 1.000 persones van assistir a l'acte omplint a vessar el saló d'actes i l'amfiteatre, amb tots els seients plens, i amb molta gent dempeus als laterals, baix i dalt, i amb veïns que hagueren de seguir l'acte asseguts en cadires davant del televisor del vestíbul.

Jordi Juan, actual alcalde i candidat de Compromís, demanava el recolzament de Tavernes per canviar una oposició destructiva, que ha boicotejat el govern al llarg de la legislatura, per un nou consistori que treballe per Tavernes i assegurava no tindre por al pacte PP-PSOE.

La gestió responsable dels recursos municipals havia aconseguit abaixar l'IBI, encara que per a Jordi Joan “allò important no és el que ha baixat, sinó el que ha deixat de pujar, perquè hem tallat les pujades aprovades pel PP fins el 2016”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia