Política

Casadellà presenta la llista Anglès2015

La formació qualifica de “zona catastròfica des del punt de vista cultural i d'infraestructures” el Ter-Brugent

Josep Casadellà, alcaldable de la formació Anglès2015, celebra “l'expectació” que hi ha al municipi a causa de l'arribada de llistes que “per primera vegada a Anglès permetran votar persones que no estiguin històricament vinculades a cap partit concret”. El cap de llista va presentar aquest passat cap de setmana la seva candidatura en un acte en què es va omplir la biblioteca Joaquim Bauxell.

Casadellà va aprofitar aquest acte per començar a revelar les línies mestres del seu projecte –tot i que avisa que el programa s'acabarà de puntualitzar en breu– i va fer especial esment a la gestió cultural i de les infraestructures: “El Ter-Brugent és una zona catastròfica des del punt de vista cultural i d'infraestructures”, va remarcar. Un dels punts que més interès va despertar, però, va ser la situació econòmica del municipi. El candidat va denunciar que la disminució de la despesa ha acabat significant retallades de serveis i no pas polítiques d'estalvi, i va recordar que, en el proper mandat, governi la llista que governi, haurà de disminuir el deute en un milió d'euros.

Durant l'acte també va remarcar actuacions positives dutes a terme durant aquests quatre anys, com l'obertura de la biblioteca on es va fer la trobada, el nomenament d'una interventora per controlar la despesa i les subvencions aconseguides per la reforma de la depuradora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia