Política

Guanyant Torrent es compromet a garantir l'aigua i la llum a famílies en perill d'exclusió

La coalició ha fet públiques dotze accions per a executar durant els primers cent dies de legislatura

Arran la publicació del programa complet d'aquesta coalició que agrupa en Torrent a Esquerra Unida, Els Verds, Esquerra Republicana i Alternativa Socialista, s'ha conegut els dotze compromisos que, en cas d'aconseguir força suficient en la municipalitat d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, a partir del 24 de maig, pensa portar a terme durant els primers cent dies de legislatura.

Gran part d'elles, tenen a veure amb el benestar social i prenent les persones com a eix central i part important de les més de cent pàgines que configuren el conjunt del programa. Un programa que ha estat resumit en format de diari i conté les principals propostes d'aquesta coalició.

S'ha de dir que Guanyant Torrent fa especial incidència sobre la necessitat que cap persona de la vila, ha de trobar-se sense sostre i que es garantirà el dret als subministraments bàsics de llum i aigua potable, principalment perquè es començarà -tan punt s'obtinga suficient incidència municipal- els processos per la recuperació dels serveis públics privatitzats en temps del PSOE i del PP.

Altre conjunt d'accions a portar a terme durant els primers cent dies de mandat, té a veure amb l'alimentació de la infantesa i és per això que la coalició proclama que ningú a Torrent passarà fam.

En aquest sentit, a més, afirma que l'alumnat de Torrent disposarà dels llibres i el material escolar necessari i s'organitzaran activitats d'oci i educatives en període de vacances escolars a preus mínims i de manera gratuïta segons les condicions socioeconòmiques de les famílies.

Quan al funcionament municipal, anuncien que es realitzarà una auditoria de gestió i de comptes, que els regidors de la coalició amb dedicació plena no percebran més de tres vegades el salari mínim interprofessional i que no es programaran ni es realitzaran obres públiques que no siguen d'estricta necessitat, per poder destinar fons a serveis socials.

Finalment, hi ha una ferma voluntat per part de Guanyant Torrent a incloure la ciutat dins la xarxa de pisos d'acollida per a dones víctimes de la violència de gènere, qüestió que pel moment no ha estat contemplada durant els huit anys de govern del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona
estats units

Harris confia a guanyar vot jove gràcies al suport de Taylor Swift

barcelona
política

El TSJC rebutja definitivament la recusació de Jové a Barrientos per criticar l’amnistia

barcelona
estat espanyol

El ministeri de l’Interior vol rebaixar a 0,2 la taxa màxima d’alcohol en sang

barcelona
estat espanyol

Ayuso anuncia una nova rebaixa fiscal a Madrid

barcelona
escòcia

Escòcia tancarà la seva única refineria de petroli en 2025

barcelona