Política

Guanyant Torrent es compromet a garantir l'aigua i la llum a famílies en perill d'exclusió

La coalició ha fet públiques dotze accions per a executar durant els primers cent dies de legislatura

Arran la publicació del programa complet d'aquesta coalició que agrupa en Torrent a Esquerra Unida, Els Verds, Esquerra Republicana i Alternativa Socialista, s'ha conegut els dotze compromisos que, en cas d'aconseguir força suficient en la municipalitat d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, a partir del 24 de maig, pensa portar a terme durant els primers cent dies de legislatura.

Gran part d'elles, tenen a veure amb el benestar social i prenent les persones com a eix central i part important de les més de cent pàgines que configuren el conjunt del programa. Un programa que ha estat resumit en format de diari i conté les principals propostes d'aquesta coalició.

S'ha de dir que Guanyant Torrent fa especial incidència sobre la necessitat que cap persona de la vila, ha de trobar-se sense sostre i que es garantirà el dret als subministraments bàsics de llum i aigua potable, principalment perquè es començarà -tan punt s'obtinga suficient incidència municipal- els processos per la recuperació dels serveis públics privatitzats en temps del PSOE i del PP.

Altre conjunt d'accions a portar a terme durant els primers cent dies de mandat, té a veure amb l'alimentació de la infantesa i és per això que la coalició proclama que ningú a Torrent passarà fam.

En aquest sentit, a més, afirma que l'alumnat de Torrent disposarà dels llibres i el material escolar necessari i s'organitzaran activitats d'oci i educatives en període de vacances escolars a preus mínims i de manera gratuïta segons les condicions socioeconòmiques de les famílies.

Quan al funcionament municipal, anuncien que es realitzarà una auditoria de gestió i de comptes, que els regidors de la coalició amb dedicació plena no percebran més de tres vegades el salari mínim interprofessional i que no es programaran ni es realitzaran obres públiques que no siguen d'estricta necessitat, per poder destinar fons a serveis socials.

Finalment, hi ha una ferma voluntat per part de Guanyant Torrent a incloure la ciutat dins la xarxa de pisos d'acollida per a dones víctimes de la violència de gènere, qüestió que pel moment no ha estat contemplada durant els huit anys de govern del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia