Política

Una assemblea oberta de Compromís per Torrent aprova els punts de diàleg amb altres forces

El que preocupa a la coalició és la recuperació del benestar social i les polítiques d'ocupació

Ahir dijous 4 de juny, el Parc Rosa d'aquesta localitat de l'Horta, va aprofitar de contenidor per a la celebració d'una assemblea oberta convocada per Compromís per Torrent amb objecte d'establir els punts de negociació bàsics per a encetar converses amb altres forces polítiques locals que han obtingut representació a la municipalitat.

L'esmentada reunió va habilitar els 4 regidors electes i el tècnic de Grup Municipal per portar avant el diàleg amb la resta de forces polítiques en base a 15 punts d'actuació urgent per a Torrent. Són 15 punts molt concrets de política municipal, que són competència directa de l'Ajuntament i el govern municipal i que suposen la teoria per a un govern liderat per Compromís com a motor de canvi.

No es tracta del programa electoral, sinó de 15 punts concrets, que consideren que s'han de posar en marxa de manera urgent i que la ciutadania pot comprovar fàcilment si es compleixen o no.

Compormís per Torrent proposa abordar el problema de l'exclusió social que es pateix a la ciutat des de la perspectiva dels drets de ciutadania i no des de la caritat ni l'estigma social. Amb drets, deures i coresponsabilitat.

Igualment proposen bonificacions fiscals per contractació de joves o aturats de llarga durada a les empreses i comerços de Torrent.

Asseguren que donaran exemple amb els sous del govern i òrgans polítics i aplicaran transparència econòmica, l'anul·lació de dietes, escoltes i cotxes oficials.

També han anunciat novetats en el camp de la participació ciutadana, la lluita contra els desnonaments, la implantació de l'escolarització des del zero als tres anys, la municipalització dels serveis públics bàsics i un fum de qüestions més que aprofitaran de base a aquestes converses que ara s'enceten.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia