Política

Balliu, disposat a presidir el Consell fins al 2019

L'alcalde electe de Caldes de Malavella, Salvador Balliu (CiU), està disposat a presidir el Consell Comarcal de la Selva fins al 2019. Balliu ha aconseguit majoria absoluta al seu poble –7 regidors de 13– i ha fet saber al partit la disponibilitat de mantenir el càrrec que ostenta des del març del 2013, quan va substituir Robert Fauria, implicat en el cas Manga.

CiU ha obtingut 18.655 vots i 112 regidors, i ERC, la segona força, n'ha aconseguit 12.258 i 78 edils. A la comarca, la federació nacionalista és la força majoritària (13 consellers de 33). La resta de grups amb representació són: ERC, amb vuit; Independents de la Selva, amb quatre; PSC, amb tres; Entesa, amb dos; i Ciutadans, PP i la CUP, amb un cadascun.

Pujals, gerent i no edil

La continuïtat de Balliu també faria que el gerent del Consell, Martí Pujals, continués. Pujals, regidor electe a Tossa com a número 3 de CiU, va renunciar ahir a l'acta d'edil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]