Política

Aldaia convocarà una consulta per decidir si es fan bous aquestes festes

Sh'a iniciat una tramitació per confeccionar un reglament d eparticipaciò ciutadana i de consultes populars

Una vegada elaborat el reglament de participació ciutadana i de consultes populars de l'Ajuntament d'Aldaia, es posarà a consulta la decisió perquè es celebren actes taurins dins la programació de les festes d'enguany.

L'alcalde de la vila, Guillermo Luján, ha explicat que aquesta mena de festes taurines s'incorporaren darrerament al programa, amb la qual cosa, “resulta un bon moment perquè la ciutadania prenga una decisió”.

Fonts del nou govern local indiquen, que donat el poc marge de temps existent entre la investidura de la nova corporació i la celebració de les festes locals, resulta bastant difícil que la consulta puga portar-se a terme, per la qual cosa, el primer munícep es reunirà amb la Penya Taurina per veure en quin moment es troben els preparatius per a enguany.

D'altra banda, el govern socialista d'aquesta localitat de l'Horta, té la ferma voluntat d'impulsar altres dues consultes ciutadanes sobre l'ús de dos espais emblemàtics de la vila, on s'han previst fer algunes intervencions urbanístiques. Per un costat el que fos antic Ajuntament i l'antiga escola Mariano Benlliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia