Política

L'alcalde de Morella confia que Ximo Puig torne la dignitat a la institució

Rhamsés Ripollés assegura que “per a Morella és un gran orgull que un veí com Ximo siga el President de la Generalitat Valenciana”

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha assistit avui a la presa de possessió de Ximo Puig com a president de la Generalitat Valenciana. Allà, el primer edil “l'ha felicitat en nom de tot el poble de Morella, de tots els veïns i veïnes”.

Ripollés també ha afirmat que “per a Morella és un gran orgull que un veí de la nostra localitat ocupe el càrrec de major responsabilitat per a un valencià, com és el de President de la Generalitat Valenciana”.

El primer regidor morellà també li ha desitjat sort “en aquesta nova i apassionant etapa” i considera que “s'obre un nou temps. Una època en la qual s'han de dignificar les institucions i s'ha d'apostar per polítiques per a les persones que pitjor ho estan passant. Uns anys en els què també ha de canviar la relació de la Generalitat Valenciana amb Morella i amb els municipis d'interior, que hem estat els grans oblidats en aquestes últimes dècades”. Cal recordar que Ximo Puig serà el primer President de la Generalitat Valenciana nascut a l'interior de la Comunitat Valenciana.

Rhamsés Ripollés recordava que ha après molt del seu antecessor en l'alcaldia i destacava, especialment tres característiques: la seva capacitat de treball i d'implicació, que el més important és la convivència i la força de tot un poble quan treballa conjuntament. Tots units hem aconseguit fites que semblaven impensables a Morella i esperem que Ximo, ara, aconseguisca aquesta integració, unió i treball conjunt per treure a la Comunitat Valenciana del difícil moment pel qual travessa”.

A més de l'alcalde, han estat desenes de veïns de Morella els que s'han desplaçat fins a València per acompanyar Ximo Puig en la seva entrada del Palau de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona