Política

Front comú a favor de la secretària municipal

Els dos regidors del grup mixt d'Arenys de Munt l'han denunciada

Tots els grups, excepte els promotors de la denúncia, s'han pronunciat a favor de la secretària d'Arenys de Munt. Durant el ple de dijous ERC, el PSC, CDC, la CUP i el PP van aprovar una declaració per manifestar el rebuig a la demanda que els regidors del grup mixt han interposat contra la funcionària per l'informe que va redactar per a la constitució dels grups municipals. Un escrit en què es proposava com a portaveu de la CUP Maria Ballester i es deixava el cap de llista, Josep Manel Ximenis, que havia estat desautoritzat pel seu propi partit, juntament amb la regidora Esther Sànchez en el grup mixt. La moció subratlla que “les picabaralles polítiques mai haurien d'afectar els treballadors municipals” i els encoratja a “continuar exercint les seves funcions amb absoluta normalitat i amb total respecte a la normativa vigent”.

“No renunciem ni renunciarem a ser el que sempre hem estat; nosaltres som la CUP”, va defensar Ximenis, que, tot i lamentar que la secretària s'hagi trobat aquesta situació, considera que hauria comès “irregularitats pel seu desconeixement o per determinades pressions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia