Política

Rivera demana a Mas que “prengui nota” de les paraules d'Obama perquè “va en contra del món occidental”

Arrimadas pregunta al president de la Generalitat i número 4 de Junts pel Sí “què més necessita” per entendre que no compta amb “cap” suport internacional

El president de C's, Albert Rivera, ha recomanat a Artur Mas, que “prengui nota” de les paraules del president nord-americà, Barack Obama, que ha apostat per “una Espanya unida i forta”. Per Rivera, el pronunciament d'Obama posa de manifest que Mas “va en direcció contrària al món occidental” i li ha retret que vulgui “perdre mercat, aixecar fronteres i perdre aliats tan importants” com els Estats Units. En un esmorzar informatiu, la candidata Inés Arrimadas ha preguntat a Mas “què més necessita” per entendre que no compta amb “cap” suport internacional. Tot i que dóna per fet que “no recapacitarà”, confia que els votants sabran que la independència comportaria la sortida de Catalunya de la UE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]