Política

Bràfim destina el sou del govern a la llar d'infants

Els regidors de Tots Som Bràfim-AM han acordat renunciar al sou de les dues regidories, a partir de l'1 de novembre, per destinar aquest import “a altres necessitats de caràcter més prioritari” del municipi. La mesura s'ha pres, han explicat, pels ajustos que s'han hagut de fer per confeccionar el pressupost del 2016.

Segons l'equip de govern, la prioritat dels comptes de l'any vinent s'ha centrat en el manteniment i l'adequació de les escoles i la llar infants del municipi “tal com es portava en el programa electoral” i per això les partides pressupostàries “s'han adequat al pla econòmic financer” que s'ha hagut d'impulsar.

L'Ajuntament destaca també l'aprovació d'un suplement econòmic per a l'exercici del 2015 per augmentar les partides i fer una transferència a despeses diverses d'equipaments esportius. Actualment ja s'han pagat les obres de manteniment del camp de futbol atès que en el moment de la contractació es disposava de prou consignació pressupostària.

Pel que fa a l'augment dels sous dels treballadors, l'únic increment que s'ha aplicat és el que marca la llei, establert en un 1%. El nou pressupost preveu, a més, la devolució d'un 50% de les pagues extraordinàries de tres treballadors que les van deixar de percebre l'any 2012.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia