Política

El regidor d'Unió a Falset es desmarca de CDC

Des de les passades eleccions municipals l'Ajuntament de Falset ha estat governat per Independents per Falset (formació vinculada a ERC), que tenen majoria absoluta, i el PSC. Aquest dimarts, però, el regidor d'Unió, Antoni Muntané, va decidir entrar al govern desmarcant-se de l'altre membre del grup de CiU al consistori, l'edil convergent Albert Compte. D'aquesta manera, deu dels onze regidors de l'Ajuntament formen el govern, i a l'oposició hi queda tan sols Compte. El president de la intercomarcal d'Unió a Tarragona, Martí Barberà, ha donat suport al regidor de la seva formació i ha justificat els fets, ja que el regidor convergent “bloquejava” que Muntané pogués entrar al govern.

En declaracions recollides per l'agència ACN Barberà explicava ahir que Compte va formar part, durant el mandat passat, de l'equip de govern de l'Ajuntament de Falset com a membre de la formació Independents per Falset, i que en els darrers comicis es va presentar com a candidat de CiU. El passat d'aquesta persona “bloquejava que CiU pogués entrar al govern”, hi afegia el dirigent d'Unió.

L'entrada de Muntané a l'equip de govern es va formalitzar aquest dimarts i ara el govern municipal el formen set regidors d'Independents per Falset, dos del PSC i un d'Unió. A l'oposició hi queda només el regidor de CDC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia