Política

Compromís per Paterna denuncia l'incompliment dels acords plenaris

Lamenta que estiga convertint-se en un costum a este ajuntament i critica les mancances democràtiques de l'actual equip de govern

Aquesta coalició amb representació municipal a l'Ajuntament de Paterna denuncia que des de l'inici de la legislatura estan aprovant-se mesures que pretenien, per una banda, millorar la vida dels i les paterneres i d'altra estar al dia de les necessitats d'altres indrets del món, però s'observa amb molt de desencís com no han estat desenvolupades per l'equip de govern local.

Per a Juanma Ramón “això és una burla cap a la democràcia i cap el poble paterner. Els i les ciutadanes de Paterna vam triar un ajuntament amb molta diversitat ideològica i el que és del tot intolerable és que l'actual equip de govern menyspree les altres formacions polítiques i més quan arriben a consensos i acords per a garantir un futur millor per als nostres veïns i veïnes”.

Segons Juanma Ramón “el que no pot pretendre Sagredo és governar al marge del ple. Ni té la majoria absoluta per a passar del ple ni està demostrant el talant necessari per a pactar i consensuar les mesures per a millorar Paterna. Esta política d'ignorar els acords plenaris és un clar atac a la democràcia i una burla a la voluntat popular expressada en les urnes el passat mes de maig. Sagredo no pot convertir les institucions democràtiques en simple ornament de les seues decisions autoritàries”.

Quan a l'actitud de l'alcalde, el regidor de compromís manifesta que “sembla que ens lliurarem de Lorenzo Agustí (antic alcalde popular de Paterna) però les seues formes continuen amb Sagredo. Que la majoria social representada al ple desautoritze a l'alcalde reiteradament (trasllat dels grups polítics a la cova gran, referèndum sense garanties sobre Puerto Mediterráneo, etc.) és una mostra del poc tarannà de l'alcalde, incapaç d'arribar a acords amb l'esquerra ni de gestionar la pluralitat i diversitat política que va triar el poble de Paterna”.

De moment l'únic pacte polític aconseguit per Sagredo va ser a un hotel amb Ciudadanos i PP, a esquenes del poble per repartir-se assessors i per mantindre a Elena Martínez (exalcaldessa del PP) a la Junta de govern Local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

europa

Intercanvi de presoners entre Suècia i l’Iran

barcelona
iran

París, Londres i Berlín denuncien que Teheran intensifica el seu programa nuclear

barcelona
europa

Milers de persones surten als carrers contra l’extrema dreta a l’Estat francès

barcelona
guerra a gaza

Vuit soldats israelians moren en un atac de les milícies palestines a Rafah

barcelona
Religió

La diòcesi de Terrassa celebra el vintè aniversari

Barcelona
unió europa

La UE iniciarà negociacions d’adhesió amb Ucraïna i Moldàvia

barcelona
POLÍTICA

Relleu a l’alcaldia de Torredembarra que passa a mans del PSC

Torredembarra
guerra a europa

Un avió militar rus viola l’espai aeri de Suècia

barcelona
Memòria democràtica

Homenatge als ebrencs republicans morts pel franquisme a la presó de Pilats

Barcelona