Política

Puigdemont: “no hi ha violència física, jurídica o política que pugui evitar el desig de la majoria”

Aprofita la commemoració del 50è aniversari de la Caputxinada per afirmar que “avui ens sentim directament vinculats amb aquells que van patir la repressió per defensar la democràcia”

“Avui, 50 anys després, ens sentim directament vinculats a l'esperit dels actes protagonitzats pels que van patir la repressió per defensar la democràcia”, ha exclamat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, durant l'acte de commemoració del 50è aniversari de la Caputxinada que s'ha celebrat al paraninf de l'Edifici Històric de la UB. Puigdemont ha aprofitat aquesta celebració per avisar que “no hi ha repressió ni violència física, verbal, jurídica o política que pugui evitar el desig de la majoria”, alhora que ha constatat que “la manera catalana era i és la manera més europea de defensar la democràcia, a través de l'assemblea, el diàleg i la pau”. El president ha apuntat que aquest episodi va ser una “aberració més del règim franquista” i ha afegit amb ironia: “Detenir gent per exercir la democràcia, quines coses”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia