Política

trànsit

infraestructures

Vilafant no vol obres a la rotonda fins al setembre

L'alcaldessa Cantenys afirma que Foment està a punt de fer el replanteig, però creu que ara hi ha massa trànsit

La rotonda d'accés a l'estació del TAV a Vilafant des de la carretera N-260 ha estat una reivindicació dels veïns de Vilafant des de fa temps. Ara l'inici d'obres ja està a punt, perquè Foment ja va adjudicar a una empresa els treballs després de la incertesa de fa uns mesos, perquè diverses baixes temeràries entre les empreses que es van presentar van aconsellar que s'allargués la decisió. Finalment, a mitjan mes passat, la direcció general de Carreteres publicava al BOE la decisió d'adjudicar el contracte de construcció a l'empresa Viales y Obras Públicas SA per un import final de 444.197 euros.

L'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys, té constància que l'inici de les obres pot ser imminent, per això ha demanat que, si és possible, s'ajorni l'arrencada de treballs alguna setmana fins al setembre per evitar que coincideixi amb l'atapeïment de trànsit habitual per aquestes dates.

L'alcaldessa socialista està “encantada” que es facin aquests nous accessos, ara bé “els hem demanat si poden evitar d'iniciar les obres en ple estiu. Al setembre tot és més fàcil”. Explica que l'inici imminent de les obres ha estat una gran notícia perquè aquesta rotonda “ens solucionarà moltes coses sobretot en seguretat”.

L'obertura de l'asfalt serà aprofitada per fer passar una canonada d'aigua potable cap als barris de Puig Gran i l'Estació. Fa uns mesos, els veïns es van mobilitzar perquè Foment no reaccionava. “Fa uns mesos vèiem que no es movia i patíem”, admet Cantenys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia