Jordi Coch deixa de ser regidor d'ICV a l'Ajuntament de Cubelles i passa al grup mixt

El regidor d'Iniciativa per Catalunya Verds de Cubelles Jordi Coch deixarà de representar el partit a l'Ajuntament i passarà a formar part del grup mixt. Coch assegura que abandona el grup municipal en no poder assistir a les reunions d'ICV per motius familiars, tot i que vol mantenir la seva vinculació al partit; no obstant això, el regidor es mostra crític amb la formació política amb temes com les primàries organitzades a l'abril, en les quals la regidora Mònica Miquel va rebre el suport per repetir com a cap de llista d'ICV a les eleccions municipals del 2011. Segons Coch, es va anunciar que s'obriria el procés per escollir candidat tan sols deu dies abans de la convocatòria. «Crec que unes primàries s'han de comunicar amb molt més temps als adherits d'ICV», assegura el regidor, que desaprova la «poca transparència» del procés i deixa clar, però, que ell descartava presentar-s'hi.

Falta de debat

Jordi Coch també troba a faltar debat «en un partit que és assembleari», i sosté que, per aquest motiu, un sector d'adherits i simpatitzants d'ICV de Cubelles s'ha desvinculat del grup. La renúncia com a regidor, que ja ha entrat a l'Ajuntament, es comunicarà oficialment en el proper ple municipal ordinari. No obstant això, el representant polític ha demanat mantenir-se com a adherit a ICV, per «poder exigir explicacions» a la cap de llista en cas que en les properes eleccions no obtingui «com a mínim els mateixos vots» que en les municipals del 2007.

Treball pel pla general

Coch assegura que, si no renuncia a la seva acta de regidor, és pel seu «compromís per quatre anys amb els ciutadans». El fins ara representant d'ICV afirma que defensarà la mateixa línia del que ha estat el seu partit, i aposta per arribar a un acord en l'aprovació de l'avanç del pla general, ara estancat. El regidor descarta entrar a formar part del govern local (PSC, CiU i ERC), i assegura que la seva etapa com a polític finalitzarà quan acabi aquest mandat. Jordi Coch fa 15 anys que és regidor a l'Ajuntament de Cubelles, vuit dels quals va ser representant del PSC, i set més d'ICV.

LA FRASE

JORDI COCH
exregidor d'icv de cubelles
«Crec que unes primàries han de comunicar-se als adherits amb molt més temps que deu dies abans»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.