Política

ERC manté que vol liderar un front ampli independentista

La cap de llista a Girona, Teresa Jordà, assegura que els republicans no pactaran amb el PSC

Assenyala que posaran les institucions al servei de la gent

La cap de llista d’ERC a Girona i consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, va refermar ahir la voluntat dels republicans de liderar un “front ampli independentista”. En un acte de campanya ahir al matí a Banyoles, Jordà va assegurar que no volen “arreplegar vots” a altres formacions independentistes, sinó que volen ser la força del consens, que lideri aquest “front ampli independentista”, sense grans proclames i desmarcant-se del PSC. “No volem saber res del PSC, que són els del 155, els que volen fer del Palau de la Generalitat un despatx més de La Moncloa. Nosaltres ens reivindiquem per liderar aquest front ampli; som els dels consensos”, va destacar.

Noranta anys de lluita

En un parlament a la plaça de les Rodes, aprofitant el mercat setmanal, Jordà va defensar la voluntat d’ERC d’erigir-se en la força capaç de reconstruir el país i abraçar “més abans que tard la República catalana, posant les institucions al servei de la gent, i abandonant les dreceres màgiques”. Hi va afegir que ERC és la força que fa més de 90 anys que lluita perseguint aquests ideals.

Teresa Jordà va estar acompanyada dels candidats del Pla de l’Estany a la llista: el regidor de Banyoles Jaume Butinyà i la regidora de Cornellà Rosa Coll, així com el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer, i alcaldes i regidors d’ERC.

LA FRASE

Apostem per guanyar la República des d’un front ampli i que abandoni les dreceres màgiques
Teresa Jordà
cap de llista d’erc a les comarques gironines


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia