Política

La Ministra de Foment visita l'aeroport d'El Prat abans d'anar a Sants

Acompanyada del director del Prat, Fernando Echegaray, la ministra ha recorregut part de la Terminal B

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha visitat avui, just abans de desplaçar-se fins a l'estació de Sants, l'edifici intermodal de l'aeroport de Barcelona, acabat d'inaugurar i que enllaça i amplia les instal·lacions de les terminals A i B, i connecta amb la passarel·la de Renfe. Álvarez, que ha decidit visitar Barcelona després de les crítiques rebudes per part de gairebé tots els partits polítics arran dels últims incidents a Renfe, del col·lapse de l'autopista AP-7 i de les aglomeracions a les mateixes instal·lacions del Prat, ha iniciat la visita minuts després de les 17h.

Acompanyada del director del Prat, Fernando Echegaray, la ministra ha recorregut part de la Terminal B i ha finalitzat la breu visita, d'amb prou feines mitja hora, a l'edifici intermodal, on es van instal·lar fa poc 25 nous taulells de facturació i 6 nous controls de seguretat.

La visita s'ha desenvolupat en una jornada en la qual, de moment, no es registren incidències destacades i s'opera amb normalitat a l'aeroport, malgrat la gran afluència de passatgers i de l'elevat nombre d'aterratges i enlairaments previst, segons que han informat fonts d'AENA, ens gestor dels aeroports espanyols.

Després d'aquest recorregut, Álvarez s'ha dirigit a l'estació de tren de Barcelona-Sants per conèixer l'evolució de les obres d'arribada del tren d'alta velocitat a la ciutat, prevista per al 21 de desembre, segons va anunciar el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, en la seva última visita a la capital catalana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.