Política

política

Tots per Lloret vol oferir “una més gran sensació de seguretat”

El programa encapçalat per l’actual alcalde Albert Robert, contempla diverses mesures i iniciatives per aconseguir-ho

El programa de seguretat ciutadana i ordre públic de Tots per Lloret, encapçalat per l’actual alcalde i candidat a la reelecció, Albert Robert, contempla diverses mesures i iniciatives que” volen garantir una més gran sensació de seguretat per a tots els residents i visitants del municipi”.

Entre aquestes mesures, destaquen l’habilitació de punts d’informació i de seguretat a les platges de Lloret i Fenals durant la temporada turística i l’augment de la plantilla de la policia local per poder crear la Unitat de Medi Ambient i Urbanitzacions i dimensionar-la en funció de l’època de l’any, especialment durant la temporada d’estiu.

En aquesta mateixa línia, també creixerà el cos d’agents cívics –amb 6 agents més- amb la finalitat de vetllar pel compliment de les normes de civisme i respecte a la via pública. Igualment, s’elaboraran plans municipals específics per tornar els immobles ‘okupats’ als seus legítims propietaris i s’establiran mesures per vetllar per la seguretat i la convivència dels veïns afectats.

Altres mesures que s’alineen amb aquestes son l’increment del sistema de càmeres ubicades a la via pública i a les urbanitzacions, per poder disposar de millors eines de control i seguretat. També s’adquiriran diferents mitjans tecnològics que permetran a la policia local fer una tasca més eficaç i eficient, dotant de càmeres personals als agents.

Igualment, s’afegiran 8 càmeres més a les 38 actuals de lectura de matrícules distribuïdes per tot el municipi i s’incorporaran més dones al cos de la policia local, dels agents cívics i dels vigilants de platges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia