Política

POLÍTICA

El PSC veu enganyosa una informació de l’Ajuntament de Salt

Els socialistes sostenen que l’equip de govern difon a les xarxes socials imatges d’una empresa externa al consistori

“Sotmet a incertesa el personal municipal que es dedica al manteniment”, diuen

El grup municipal del PSC a Salt, a l’oposició, ha criticat el que considera que és una pràctica enganyosa i desconsiderada en la política de comunicació institucional. En una nota de premsa, els socialistes afirmen que l’equip de govern, d’ERC i Junts, fa ús d’imatges de treballadors d’una empresa contractada externa a l’hora de parlar dels treballs de manteniment de la brigada municipal.

El regidor del PSC Moisès Tomàs considera inacceptable la pràctica. “No pot ser que es confonguin treballadors externs amb membres de les nostres brigades municipals. Aquesta pràctica no només és una manca de transparència, sinó que també sotmet a una innecessària incertesa els treballadors municipals que es dediquen al manteniment de la nostra vila”. Els socialistes fan referència a una publicació difosa a través del compte institucional del consistori a Instagram (@viladesalt), aquest dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.