Política

SALT

Incorporen bonificacions al transport públic per a les persones amb discapacitat

L’Ajuntament de Salt afegeix a les bonificacions de transport públic per al 2024 una bonificació per a les persones que tinguin un reconeixement de discapacitat del 66% o superior. Així tots els saltencs o saltenques que acreditin aquest grau de discapacitat podran sol·licitar a partir del 15 de gener la bonificació que els permetrà disposar de 20 viatges gratuïts cada mes.

Les persones que vulguin gaudir d’aquesta bonificació hauran de dirigir-se al Centre de Recursos de la Gent Gran, situat a la plaça de la Vila 26, entre els 9 i les 14 hores. Per obtenir aquesta bonificació caldrà omplir el formulari pertinent per a la sol·licitud, portar una fotocòpia del DNI si és el titular de la bonificació i un document oficial que acrediti el grau de discapacitat.

El consistori de Salt vol amb aquesta nova bonificació “seguir avançant cap a l’equitat d’oportunitats i, en aquest cas, afavorir la mobilitat en el dia a dia de les persones amb un grau de discapacitat reconegut”, afirma l’alcalde, Jordi Viñas.

Aquesta nova bonificació se suma a les ja existents en el municipi de Salt per altres col·lectius com són els majors de 70 anys, els nens i nens des dels 4 anys i fins als 16 o els estudiants empadronats a Salt d’entre 16 i 25 anys que estudien fora del municipi. L’Ajuntament de Salt destina una partida d’una 120.000 euros per poder cobrir el cost que suposa aquestes bonificacions i excepcions per aquests diversos col·lectius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia