Política

Política

Montero anuncia una reunió del Consell de Política Fiscal i Financera al juliol

La vicepresidenta primera del govern espanyol, María Jesús Montero, ha afirmat aquest dimecres que el seu executiu convocarà el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) durant el mes de juliol, “com sempre”, per “parlar del que vulguin les comunitats autònomes i el mateix govern”. Montero ha confirmat la trobada després que aquest dimarts els consellers d’hisenda de les catorze autonomies governades pel PP li demanessis una convocatòria “urgent” d’aquest organisme per oposar-se a la possibilita que tiri endavant la negociació entre ERC i el govern espanyol per respondre a les reclamacions dels republicans d’un finançament “singular” per a Catalunya.

Montero, però, ha recordat des dels passadissos del Parlament que la qüestió central d’aquest CPFF ha de ser l’aprovació dels objectius d’estabilitat que serveixen de base per a l’elaboració dels pressupostos generals de l’Estat i els de les comunitats autònomes.

La vicepresidenta primera del govern espanyol ha afirmat que la reforma del sistema de finançament serà possible “si el PP porta una proposta única per a totes les comunitats autònomes”, però “el problema és que Moreno Bonilla, Ayuso i Rueda discrepen sobre el model de finançament, i no sembla que Feijóo tingui massa ganes de fer d’àrbitre sobre aquesta qüestió”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia